VVS-bransjen har samlet seg under en felles paraply med fokus på kvalitet, kompetanse og seriøsitet. På den store standen vil det være mulig å treffe fagfolk innen rørleggerfaget, få tips og veiledning når det gjelder å benytte skikkelige rørleggere og ikke minst kjøpe riktige produkter.

”Skikkelig rørlegger” er gjennom Norske Rørleggerbedrifters Landsforening VVS godt representert under messen på Lillestrøm. Dette er et ledd i en rekke tiltak som denne kampanjen holder på med, for å informere publikum.
VVS-bransjen er kompleks og det er mye å huske på uansett om man skal bygge nytt eller renovere en gammel eiendom. På ”Skikkelig Rørlegger-standen” vil man kunne få svar på det aller meste, både de viktige sakene og ikke minst alle detaljene.

Det stilles i dag strenge kav til en rørlegger og svenneprøven er selve beviset for at man har blitt en skikkelig rørlegger. Under Bygg Reis Deg vil altså fire unge gutter ta utfordringen og avlegge svenneprøven foran publikum. Her vil guttene vise hva det moderne rørleggeryrket egentlig innholder. Sporty gjort av de fire.

VVS-bransjens aktører kommer til å ha en egen energikonkurranse under messedagen. Det er mulig å vinne en iPad. Nå når høstmørket gradvis senker seg og kulda kommer sigende etter hvert, er det på høy tid å tenke på oppvarming av boligene. Slik sett er det klokt å ha en slik konkurranse, for det skaper oppmerksomhet.

Følgende innen VVS-bransjen er representert under Bygg Reis deg i oktober:
NRL
Vaillant
Roth
Geberit
Lyngson
Purus Joti
Danfoss
Thermia
Gustavsberg
Villeroy& Boch
Ifø
Oras