- De siste årene har det vært store omstruktureringer og fokus på interne oppgaver. Nå er brikkene falt på plass med en velfungerende logistikk. Dermed er tiden inne til å vise tid til hverandre og sette fokus på artige ting som dette med å møtes på isen. Det handler om enkel markering, en slags feiring, forteller direktør for forretningsutvikling i Ahlsell Norge AS, Tom Erik Brekke til www.vvsforum.no.

Møtested 29. februar er Jordal Amfi, inngang 9, for de som ønsker å ta seg en tur på isen samt ha det hyggelig. Det er mulig å leie utstyr på Valle Hovin, så slik sett finnes det ingen innskylding for ikke å delta på familiearrangementet.

- Vi serverer brus og boller samt at VIF-maskoten ”Kongen” kommer på besøk. De syns sikkert de yngste er spennende, mener Tom Erik Brekke.

- Hvorfor satser Ahlsell på dette?
- Vi ønsker å vise at vi bokstavelig talt har mer på lager. Ahlsell og våre ansatte har som resten av bransjen mange jern i ilden og vi driver ikke bare med salg av varer. Vi har blant annet sponset VIF Hockey og hatt et samarbeid med Jordal Amfi i mange år.

Direktøren for forretningsutvikling i Ahlsell, Tom Erik Brekke påpeker at man tidligere også har avholdt en stor faglig messe med elektroinstallatører og nå tar man et skritt til ved å invitere bransjen med familier.

- Vi inviterte sist fredag til en årsfest for Ahlsell Stor-Oslo i de samme lokalene, så vi ønsker rett og slett å gjøre noe hyggelig for bransjen, sier Brekke.