I går gikk startskuddet og hele salgsstaben gleder seg til å legge ut på en ny rundtur. Første stopp var hos Brødrene Dahl på Gjøvik.

- I år deles touren opp i to perioder. Vi besøker grossister på østlandet og sørlandet før sommeren, og i september fortsetter Touren på vestlandet og nordover, sier Bjørn Arve Sømhovd, Managing Director i Geberit AS

- Denne gangen fokuserer vi på våre avløpssystemer. Vi har med oss både Geberit Silent PP, Geberit Silent db20, Geberit PEH og vårt takavvanningssystem Geberit Pluvia”. Avløp er et av våre hovedsatsingsområder i 2012, og på utvalgte steder inviterer vi til avløpsseminar, sier Rune Rystad, Product Manager Norge.

Saken fortsetter under bildet:

Rune Rystad og Bjørn Arve Sømhovd er klare for nok en Tour. Etter fjorårets suksess var det vanskelig å ikke følge opp dette videre.

Nyheter
Geberit har også en rekke nyheter med på veien denne gangen. For to år siden introduserte de Geberit Monolith toalettmodul og i år blir denne produktgruppen utvidet med en lekker og innovativ servantmodul. I tillegg introduserer selskapet en ny berøringsfri betjeningsplate Geberit Sigma80 på Touren. Begge produktene har vunnet Reddot Design Award for 2012.

- På utvalgte steder vil vi også teste verktøy for å rette oppmerksomheten mot hvor viktig det er at service blir fulgt opp. Riktig kalibrert verktøy er en viktig forutsetning for vår garantiordning, sier Rystad.

Konkurranse og tilbud
I forbindelse med Touren arrangerer Geberit en spørrekonkurranse med trekning av en flott premie på hvert sted de besøker.
- I tillegg har vi et godt tilbud på vårt nye verktøy ACO102 i On Tour perioden, sier en forventningsfull Rystad helt i startfasen på Touren.

På hjemmesiden til Geberit ( www.geberit.no) ligger det en komplett oversikt over reiseruten.