- Ja, vi har masse å gjøre, sier en smilende fornøyd butikksjef Bente Lium. Det er gøy å få det til og jammen har det blitt flott, lyst, trivelig, åpent og romslig. Vi får masse skryt og det er utrolig gøy!

Leder for Fagernes rør, Roger Nilsen, er glad for at faghandelen i Comfort nå skal tydelig skal frem. Det er jo dette fortrinnet vi har fremfor bl.a. byggevare. Vi kan montere og ikke minst anbefale trygge løsninger teknisk. Trygghet er noe av det viktigste vi søker i livet også når det gjelder pengene vi vil investere i et bedre liv. Det er viktig for oss å ha et bevisst forhold til hvordan butikken skal formes og kundenes førsteinntrykk. Vi får god hjelp fra kjedekontoret i Comfort og for å fremstå profesjonell må vi tenke helhet; butikken, personalet, servicebilene og rørleggerne. Linken mellom butikk og rørleggeriet er viktig for oss, slik at vi får utnyttet hverandres kapasitet. Ja, der har vi nøkkelen til suksess. I helgen er det Norsk Rakfiskfestival og det er forventet hele 25.000 rakfiskelskere hit til Fagernes, så her ser vi bare muligheter til å fiske inn litt flere kunder….

Comfort Fagernes er ikke alene om å ruste opp butikkonseptet. Comfort har egen butikkansvarlig, Inger Elisabeth Løvstad, som tegner smarte løsninger og gir råd for produktplassering, samtidig som kostnadene holdes nede. «-Det er ikke størrelsen på butikklokalet som er avgjørende, men at butikkene fungerer for hver enkel Comfortør i hverdagen».  Planløsningen foregår derfor i tett samarbeid med de ansatte i butikkene og med fokus på at kundene skal få en god opplevelse av handelen. Mange av Comforts medlemmer åpner nå også butikklokalene etter stengetid, med private visninger mot ulike prosjekter. Det er viktig å følge med på hva som skjer i nærmiljøet. Comfort ligger foran fjorårets omsetningstall og Inger Elisabeth tror en god kombinasjon av service, kundebehandling, utstillinger, kvalitetsprodukter, prosjektpriser, lokal annonsering og markedsføring, er faktorer som bidrar til at det nå går godt salgsmessig for Comfort.

Innkjøpsavdelingen i Comfort utvikler nå nye og helhetlige butikkonsepter med kvalitetsprodukter som gir Comfort en bedre konkurransekraft i markedet. Comfort har stor tro på butikkenes fremtid når faghandelen kommer sterkere i fokus. Det legges virkelig til rette i Comfort nå for de som ønsker å åpne eller friske opp sin eksisterende butikk. Bare de to siste årene har følgende Comfortører flyttet inn i nye lokaler eller rustet opp sin butikk; Comfort Brummundal, Arve Hagen AS, Comfort Namsos Bjørn Seem AS, Hallingdal Varme & Sanitær AS, Comfort Fagernes Rør AS, Comfort Hønefoss, Comfort Egersund Tollefsen & Egebakken AS, Comfort Dramsvika, Haugland VVS AS, Comfort Gran VVS AS, Comfort Haugesund AS, Comfort Oppdal AS, Comfort Flis og Bad AS Lier, Valderhaug rørhandel AS, Sunndalsøra AS, Comfort Rindal, Comfort Stjørdal AS og Comfort Skøyen AS.