- Det er viktig for oss å følge med på utviklingen og se hva som skjer. Det kommer alltid nyheter, noen er «hot» mens andre ting er på vei ut av markedet. Det er nyttig å vite, påpeker Kari Øgle Kjensberg overfor www.vvsforum.no.

Blant noe av det viktigste som Comforts markedssjef noterte seg var at kobber og betong er på vei inn på materialsiden. Det samme er fliser med struktur og metalliske overflater, som kontrast til de hvite, mer vanlige flisene.

Fortsatt plass til SPA
- Rustikke overflater kommer også for fullt. Tre, lær og betong er stikkordene og materialene behandles til våtromsbruk. Ganske eksklusivt egentlig og brukes ofte kun på deler av rommet, for eksempel på en vegg.

- Hva med utviklingen innen hjemmespa?
- SPA og følelsen av velvære står fortsatt i sentrum og er på ingen måte på vei ut. Vi ønsker oss gjerne en følelse av luksus hjemme og det er det fullt mulig å få fortsatt.

Saken fortsetter under bildet:

Comforts markedssjef, Kari Øgle Kjensberg i samtaler med en av utsillerene.

Sterke farger
Når det gjelder farger, så kunne man på messen 100% Design i London oppleve både sterke farger og de duse pastellene. Fotograf Linda Elmins bilder viser egentlig eksempler på akkurat det.

- Vi ser at armaturene kommer i farger som oransje og sort. Det er lekne, humoristiske farger og ikke minst er fargene sterke. Det oppdager man raskt ved å se på bildet av det oransje armaturet, sier Kari Øgle Kjensberg.

Duse pasteller finnes det fortsatt også mye av i markedet. Her er det plass til flere retninger og mange muligheter.

- Alt i alt en meget spennende messe i London, understreker Comforts markedssjef, Kari Øgle Kjensberg.


En servant med med inspirasjon fra sjøkanten.