Ifølge Comfort slo det godt an da selskapet arrangerte bransjens første bloggtreff på Skøyen onsdag. 20 interiørbloggere deltok på Comforts arrangementet og fikk presentert det siste innen baderomstrender.

- Det var et veldig bra arrangement og vi er veldig glad for at så mange bloggere tok seg tid til å se på de siste baderomstrendene på tross av det fantastiske været, forteller markedssjef i Comfort, Kari Øgle Kjensberg.

Bloggerne fikk blant annet høre stylist og interiørblogger Linda Elmin fortelle om de siste trendene. Edwin Bekkevold fra Dansani fortalte om produktutvikling og trender og Kari Øgle Kjensberg fra Comfort om hva som er det siste i Comforts sortiment.

- Det var veldig inspirerende å se hvor stor interessen var rundt baderomsinteriør og søken etter drømmebadet. Å kunne vise frem hva drømmebadet fra a til å består i og at interessen var så stor, viser at baderomsinspirasjon er et spennende tema, påpeker Kjensberg.

- Allerede begynner det å komme ut historier fra treffet, forteller Kjensberg og viser til noen av innleggene som er kommet, blant annet
http://blog.stylizimo.com/2012/05/blog-meetup-at-comfort.html og http://hviit.blogspot.com/

Foruten interessante foredrag fikk også deltagerne sprudlende drikke, snacks og goodybags, skrives det i en pressemelding fra Comfort.