- Vi har full kontroll, gleder oss over solide medlemsbedrifter med suksess og vellykkede kampanjer som gir resultater. Både den nye reklamefilmen og utviklingen av nye intranett- og internettsider har fått en flying start. På en dag i forrige uke hadde vi over 10.000 unike treff på nettsiden!

Man skulle tro at dette var godt nok på en stund for en kompakt organisasjon, men i dag er det også den offisielle innflytelsen for grossisten Syberg VVS i våre nye lokaler i Fetveien 23 på Kjeller. Endelig ligger forholdene til rette også der, selv om Syberg VVS faktisk har klart å femdoble omsetningen gjennom en og samme kjøreport de siste årene, forteller kjedeleder Knut Strand Jacobsen.

Det skal tas viktige beslutninger i dag fra klokken 14.00 og i dagene fremover. Siden dette er et intern-arrangement og generalforsamling har pressen ikke direkte adgang, men via et samarbeidsprosjekt med PR-byrået LaserMedia får redaksjonene etter hvert tilgang til samme informasjon til samme tid.
En rekke viktige beslutninger skal tas, disse vil på mange måter danne premiss ene for arbeidet fremover, noe som vil få stor betydning for VVS-bransjen, norske rørleggere og ikke minst strukturutviklingen i bransjen.