- Det er viktigere for oss å ha en riktig geografisk dekning enn å være for mange eller at forretningene ligger for tett, påpeker administrerende direktør, Knut Strand Jacobsen i Comfort overfor www.vvs-forum.no.

Veldrevne butikker
Forrige uke kunne www.vvs-forum.no fortelle at Bodø-bedriften Ivar Engan AS fra i sommer av vil gå over til Comfort, mens det tidligere er kjent at Badehuset AS i Trondheim har blitt nye medlemmer i kjeden.

- Begge disse to bedriftene er veldrevne og ligger i markedsområder med et stort potensial. De to er også viktige for oss, fordi kjeden hadde «hvite flekker» på kartet i disse områdene. Vi manglet rett og slett representasjon, men nå er et altså løst, sier en meget tilfreds Knut  Strand Jacobsen.

Nytt konsept
Comfort fortsetter ellers sin oppussingsoffensiv av eksisterende medlemsbutikker. Comfort Sarpsborg, Oppdal, Knarvik, Skøyen, Lier og Revetal fremstår alle i ny drakt.

- Siden vi kom med et nytt konsept i 2010 har hele 67 av 97 butikker pusset opp. Med tanke på at vi er en frivillig kjede er vi stolte av akkurat dette.
De andre forretningene fremstår som moderne og fine og trenger ikke umiddelbar oppussing, så totalt sett har Comfort nå en komplett kjede av tidsriktige forretninger.

- Vi ønsker å ta et slags lederskap innen dette feltet og vi vil fortsette med ytterligere prosjekter i resten av året, sier Knut Strand Jacobsen.