- Vi har et bra år så langt. Vi er inne i mange store prosjekter som gir oss god produksjon, opplyser daglig leder hos Chr. Vestrheim AS, Thomas Jørs til www.vvsforum.no

Daglig leder Thomas Jørs påpeker at ordretilgangen er god resten av året også, så alt i alt vil 2014 bli et rimelig bra år for bedriften.
- Vi ser positivt på neste år også. Bakgrunnen for det kommer av at vi har en forholdvis langsiktig ordrebeholdning, påpeker han.

Opplever prispress

- Opplever dere stort prispress i markedet?

- Det er prispress og dette prispresset er kombinert. Det er en vanlig konkurransesituasjon, men samtidig opplever vi at byggherrene stiller betydelig krav gjennom såkalte målpriser.

Aktiviteten i Bergensregionen er forholdsvis høy. Blant annet er det offentlige svært aktive om dagen.
- Helse Bergen, Avinor, Bybanen, Forsvaret og Fylkeskommunen/kommunene har mange oppdrag. Skolebygg kan nevnes i fylkeskommunal- og kommunal sammenheng.

Noen har det rolig

- Er situasjonen den samme for alle de store VVS-entreprenørene i Bergensområdet?

- Det varierer nok noe og jeg er kjent med at enkelte har det litt rolig. Det kan være i påvente av at store prosjekter starter opp. I tillegg er det alltid betydelige svingninger i privatmarkedet, sier Jørs.

Daglig leder hos Chrs. Vestrheim AS, Thomas Jørs understreker at man er fullt klar de innstramninger som gjøres og planlegges hos oljerelaterte bedrifter. Det kan bli en utfordring fremover.

- En slik innstramning kan definitivt slå negativt ut for aktiviteten, legger han til.