Med dette jobbskifte har FFV sikret seg en erfaren fagmann til å lede arbeidet videre sammen med blant annet en annen rutinert kar; Johnny Almvang.
Den første store oppgaven for Cato O. Karlsen blir å lose de såkalte Våtromsdagene i april vel i havn, men med fullt fokus og godt forarbeid kommer det garantert til å gå veldig bra, selv om det blir travle tider i ukene og månedene fremover.

Cato Karlsen ble ansatt som fagsjef i FFV i september 2009, så Karlsen er kjent med arbeidet og vet hva som venter ham. Like fullt ønsker han ikke nå komme med noen programerklæringer og hva det rent pratisk vil bety for FFVs arbeid spesielt og VVS-bransjen generelt at han nå rykker opp.
- Det får vi ta på et senere tidspunkt, mener FFV og Karlsen.

Den nyansatte daglige lederen i FFV har bred teoretisk og praktisk yrkeserfaring. Cato O. Karlsen er utdannet ingeniør og tømmermester, så han kjenner alle sider ved VVS-bransjen og mer til. Den nye daglige lederen har blant annet vært daglig leder av Rælingen Bygg AS. Karlsen også vært benyttet flittig som kursleder i mange sammenhenger de siste årene, så det er altså en meget kompetent herremann som nå overtar ledelsen av FFV-skuta.