Canes AS satser på videre ekspansjon og ansetter to dedikerte medarbeidere i Ivar Brobakken og Geir Skjelseth innen salg og produktutvikling. Med det skal Canes ytterligere forsterke sin posisjon innen VVS og gulv.

– Som en del av satsingen og ekspanderingen av virksomheten har vi ansatt Ivar Brobakken og Geir Skjelseth, som knapt trenger noen introduksjon med så mange år i bransjen, og med unik kompetanse innenfor faget på både produkt og salg, forteller Sondre Try Aagesen. Han er salgsansvarlig hos Canes og ansvarlig for nyansettelsene.

Forsterker på både salg og produkt
Canes har et stort fokus på produktutvikling innen løsninger for VVS og gulv, samt høy kompetanse og store ambisjoner om å være best i bransjen på alle faser i byggeprosessen. Derfor er Canes-familien storfornøyd med å få inn så erfarne medarbeidere innen salg og produktutvikling.

– Geir er allerede godt i gang med produktutvikling og dokumentasjonshåndtering som er veldig viktig for vår videre vekst, mens Ivar skal arbeide aktivt på salg og være sentral i forhold til videre utvidelser i salgsteamet, etableringer av salgskontorer og kundeavtaler i bedriften. Vi i Canes er veldig stolte over å nå kunne kalle dem våre kolleger, og ser frem til spennende tider fremover, forteller Sondre.

Har fulgt Canes med stor interesse
Geir Høivik Skjelseth kommer fra en VVS-familie, og etter ingeniørstudiene jobbet han som produktansvarlig for Morten Engebretsen AS i 23 år før det ble 10 år i samme rolle hos TECE Norge. Canes har han hatt i kikkerten en stund.

– Canes er et spennende, helt norskeid selskap som jeg har fulgt med interesse i mange år. Veksten har vært formidabel og de har med seg veldig trivelige mennesker. Derfor valgte jeg å svare ja til å bli med på laget da henvendelsen kom. VVS-produkter har alltid fascinert meg, og jeg har alltid jobbet for utvikling av enda bedre produkter. Det er i så måte viktig å se den store sammenhengen. Både salgsavdelingen og de på økonomi må inkluderes. Sammen skaper vi de beste løsningene, sier han.

Deler de store ambisjonene
Ivar Brobakken har også mange år i VVS-bransjen, med bakgrunn fra Probata, Høiax og TECE Norge. Han deler sin nye kollegas entusiasme for både arbeidsgiver og den nye jobben.

– Canes har store ambisjoner i kombinasjon med mange spennende produkter. Det at man i tillegg ønsker å utvikle seg og ikke være bare fornøyd med det man har, er noe jeg syntes hørtes meget spennende ut. Jeg gleder meg til å bidra med økt salg og produktutvikling, samt å få være med i prosessen for å utvide produktsortimentet, sier Ivar.