- Vi er tilfreds med situasjonen. Naturligvis er det noe roligere enn for en tid tilbake, men vi holder hjulene i gang og er altså fornøyd med utviklingen, opplyser daglig leder hos Bryn Ventilasjon, Tom Schøyen til vvs-forum.no

Aktørene i markedet er noe avventende, det tar litt tid før beslutningene tas. Imidlertid er det på ingen måte stillstand. Det regnes på jobber og det kommer daglig inn forespørsler, så det er ingen dramatikk for Bryn Ventilasjons vedkommende. Det har da heller aldri vært snakk om permitteringer eller oppsigelse av noen i staben.

Bryn Ventilasjon har nå 100 ansatte og omsetter for ca. 150 millioner kroner i året. Selskapet har hovedkontor i Asker og har seks avdelingskontorer.

- Boligmarkedet har jo stoppet opp, men vi har aldri hatt mange oppdrag i dette markedssegmentet. Utover det er det ingen spesielle deler av markedet som går bedre eller dårligere enn andre.

- Hva med offentlige bygg?
- Det er en del arbeid i små og mellomstore bygg. Det offentlige er i å måte en viktig bidragsyter for oss.

- Har dere merket noen til pengene fra Regjeringens krisepakke?
- Nei, det er nok for tidlig. Vi håper at det vil skje noe utover våren, men Oslo kommune har kommet i gang og vi har fått noen henvendelser. Det håper vi kan føre til mer jobb etter hvert, sier Tom Schøyen.

Det siste store prosjektet Bryn Ventilasjon avsluttet var Jessheim Storsenter. Arbeidet her ble avsluttet ved juletider. Før det hadde selskapet ansvaret for rehabiliteringen og utbyggingen av Quality Hotel i Sarpsborg.