Det er blant annet et nytt Thon Hotel som Robert Magnussen, håper skal bli i gangsatt på nyåret. Det vil i tilfelle gi økt aktivitet i Brønnøysund. Problemet er at Thon Gruppen har utsatt hotellplanene flere ganger.

- Håpet er at hotellplanene blir realisert og at de kommer i gang. Det er snakk om å rive gammel bygningsmasse før jul for så at alt kommer i gang i 2009. Det spørs nok om ikke Thon avventer noe for å se om prisene i markedet vil gå ytterligere ned, mener Magnussen.

- Andre prosjekter av interesse i Brønnøysund fremover?
- Det er flere spennende prosjekter, men de har ikke kommet lenger enn til tegnebrettet og vil eventuelt ikke materialisere seg i jobb før om en god stund. En Coop-butikk kan imidlertid bli en realitet raskt.

For Brønnøysund Rør AS, som er medlem av Comfort-kjeden, betyr butikkomsetningen mye. Heldigvis har butikksalget vært bra i hele høst.
- Folk er mer opptatt av kvalitet enn tidligere og av den grunn velger de oss. Det synes vi er hyggelig, fastslår Robert Magnussen.

- Hvordan ser du for deg at 2009 vil bli?
- Vi vil nok fortsatt merke at det er stille første halvdel av 2009, men etter ferien neste år har jeg tro på at aktiviteten vil ta seg opp igjen. Vi er optimister for fremtiden her i Brønnøysund, selv om det altså kan bli tøft i begynnelsen av neste år, sier Robert Magnussen.

Brønnøysund Rør AS har i dag 11 ansatte.