Johan Brevik har besluttet å gå av som administrerende direktør i Belimo Automation Norge.

Brevik vil fortsette i selskapet som applikasjons- og produktrådgiver. I denne stillingen vil Brevik kunne bruke sin kunnskap og erfaring til å fokusere fullt og helt på utvikling og oppfølging av Belimos kunder og prosjekter i Norge.

– Det er ingen dramatikk bak dette skiftet. Jeg ønsker rett og slett mere tid til markedskontakt og teknikk og er heldig som fikk gjennomslag i styret for dette ønsket, sier Johan Brevik.

Ny administrerende direktør i selskapet blir Karin M. Jensen. Jensen er utdannet ingeniør og kommer fra elektronikkbransjen. Hun har jobbet hos flere store amerikanske selskap som blant annet Intel, og kommer nå fra Arrow Electronics, verdens største distributør av elektronikk-komponenter. I Arrows Electronics har hun blant annet vært administrerende direktør i Norge, og kom nå fra stillingen som regional direktør for Nord-Europa.

- Belimo har med dette styrket bemanningen i Norge, for ytterligere å kunne bistå kunder og samarbeidspartnere i fremtidige prosjekter, skriver selskapet i pressemeldingen.

Belimo skal delta på årets VVS-dager, og blir å treffe på stand D02-15.