Thor Harald Normann-Hellum har jobbet med klimaløsninger i over 15 år. Panasonic markerer med denne ansettelsen starten på en større satsning på sine kommersielle varme- og kjøleløsninger, skriver Panasonic i en pressemelding.

- Panasonic skal være en sterkere aktør i det norske markedet. Jeg har allerede startet jobben med å besøke distributører, installatører, konsulenter og byggherrer for å styrke vårt forhold til dem. Privatmarkedet er viktig for oss, men vi ser også store muligheter i proffmarkedet og mot byggeindustrien generelt, sier den nye Norgessjefen.

Styrket forhold og partner-fordeler
Panasonic Heating & Cooling er en av Nordens ledende leverandører av varmepumper og klimaanlegg med lang erfaring og stor kunnskap om de nordiske forholdene.

- Vi ønsker å være tettere på det norske markedet. Thor Harald er perfekt til den jobben. Han har lang erfaring, høy kompetanse og et stort nettverk, sier Sofia Törnlöf, Produktsjef for Panasonic Heating & Cooling Nordic.

Både i Sverige og Danmark har Panasonic åpnet sitt Pro Academy. Dette er et utdanningstilbud for Panasonic Pro Partner-medlemmer, installatører, partnere og konsulenter og som på sikt ønskes til Norge også.  Pro Partner-programmet gir utvalgte forhandlere og installatører en rekke ekstra fordeler som direkte kontakt med serviceteamet, salgs- og markedsføringsstøtte og tilbud om videreutdanning.

For installatører og forhandlere har Panasonic også et eget kundeprogram, Panasonic Pro Club. Her kan profesjonelle finne nyheter og informasjon som kan hjelpe dem både i salgs- og markedsføringssituasjoner, og også i sitt konkrete installasjonsarbeid.