Annonsørinnhold

VVSForum Brandstory er et annonseprodukt produsert etter gjeldende retningslinjer

Oras Armatur: Oras Medipro produkt familie er utvidet med berøringsfrie varianter

Oras Medipro produktsortiment har utvidet med åtte berøringsfrie vaskekraner, alle kompatible med den nye Oras App.

Oras Medipro berøringsfrie servantkraner for forblandet og kaldt vann:

5520F, 5522F, 5550Fog5552F

Oras Medipro berøringsfrie servantkraner med justerbar temperaturhendel:

5521F, 5523F, 5551Fog 5553F

Oras Medipro er en produktfamilie som er spesialdesignet for sykehus, klinikker og barnehager som har spesielle krav til armatur på grunn av strenge krav til hygiene og ergonomi. Berøringsfrie kraner forbedrer vesentlig håndhygiene, er enkle å bruke og trygge. Den elektroniske funksjonen sørger også for at vann bare strømmer når det er nødvendig. Takket være de avrundede kantene, minimale avstander mellom komponentene og plastbelagte fleksible rør, er produktene ikke bare hygieniske, men også enkle å holde ren.

Oras Medipro berøringsfrie kraner har laminær vannstrøm som bidrar til å redusere spredningen av bakterier. Takket være den automatiske spylefunksjonen (som lett kan planlegges med Oras Appen), kan det sikres at vann som er igjen i kranen, ikke står stille når kranen ikke er i bruk. Alle de ovennevnte funksjonene bidrar videre til å opprettholde et høyere nivå av hygiene i sykehusmiljøet.

Alle Oras Medipro berøringsfrie kraner har en Bluetooth®-tilkobling som standard som muliggjør bruk av Oras App. Med Oras App kan du få øyeblikkelig tilgang til produktinformasjon, justere innstillingene, få oversikt over gjeldende kranerinnstillinger, samt dokumentere og rapportere handlingene som er gjort. Videre kan du enkelt følge gjenværende batterilevetid, totalt vannforbruk, antall ganger kranen er brukt og mye mer.

For mer informasjon om Oras Appen, klikk her

Download the Oras App for free:

iOs version on App Store

Android version on Google Play

Video

Hos Oras har vi satt oss som mål å gjøre menneskers liv bedre. Vi designer produkter som gir bedre livskvalitet, både hjemme og i offentlige rom. Produktene våre skal fungere på en miljøvennlig og pålitelig måte i hele levetiden. De er tidløse i både form og funksjon. Vi ønsker å gi alle som bruker produktene våre, muligheten til å leve mer. Til å leve et langt og unikt liv.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com