Annonsørinnhold

VVSForum Brandstory er et annonseprodukt produsert etter gjeldende retningslinjer

Avanserte løsninger: Oras introduserer en mobil app for vedlikehold av elektroniske kraner

Oras App – en avansert måte å justere og overvåke elektroniske kraner fra Oras

Oras arbeider kontinuerlig for å utvikle innovative løsninger for å gjøre rørleggeres og vaktmesteres hverdag så enkel som mulig. Oras App er en løsning som gjør nettopp det.

Den gir høyere effektivitet, fleksibilitet og hygiene når du skal vedlikeholde og justere elektroniske kraner i offentlige og semi-offentlige miljøer. Med den nye Oras App kan man raskt justere kranens innstillinger for å tilpasse seg endringer i bruksmønster, og man kan gjennomføre service ved å trykke på en knapp.

Når du bruker Oras App, reduseres tiden og arbeidsmengden for å justere de elektroniske kranenes ulike funksjoner. Med Oras App får du umiddelbart tilgang til produktinformasjon, du kan justere, opprette og overføre innstillinger, du får oversikt over kranens innstillinger, og du kan dokumentere og rapportere alt du har gjort – ved hjelp av en fingertupp. I tillegg får du enkelt oversikt over vannforbruk, resterende batteritid, tiden til neste automatiske spyling, samt en kalenderfunksjon for automatisk spyling – for å nevne noe.

Siden kranene kan justeres individuelt, er de mer populære blant potensielle kunder i offentlig sektor, semi-offentlig sektor og innen pleie- og omsorgssektoren. Oras App er i utgangspunktet kompatibel med tre modeller fra Oras Electra-kolleksjonen, samt de nye Oras Medipro berøringsfrie-modellene med sensor.

Få jobben gjort med Oras App

En av rettesnorene for Oras er å hjelpe kundene i deres daglige arbeid ved å tilby de beste verktøyene og produktene.

«I tråd med våre verdier – kvalitet, modernitet, partnerskap, enkelhet og velvære – var det en logisk beslutning å bruke den moderne teknologien i en app. Vi bestemte også at den skulle være enkel og intuitiv å bruke. Appen hjelper brukeren trinn for trinn gjennom all relevant informasjon og alle innstillinger. Alle funksjonene som vi har valgt, er basert på tilbakemeldinger og erfaring fra våre trofaste kunder», sier Markus Käfer, prosjektleder for Oras App og produktsjef for offentlige produkter.

Holder tritt med digitaliseringen

Med Oras App og elektroniske kraner med Bluetooth® har Oras fått nye muligheter til å videreutvikle sin digitale ekspertise. Dette bruksområdet er bare det første skrittet på veien for å tilby mer avanserte og digitale tjenester, og i fremtiden vil ulike intelligente bruksområder gjøre hverdagen enklere for brukeren og gjøre det enklere å vedlikeholde kraner og dusjer.

«Digitaliseringen kommer til å påvirke alles hverdag i stadig større grad. Denne trenden er også viktig for montører og fagfolk i bransjen. I dag er vi alltid koblet til Internett – uansett hvor vi er i verden», sier Käfer.

Hvor og når kan jeg få den?

Oras App kan lastes ned gratis for iOS fra App Store og for Android fra Google Play Store.

Hvordan fungerer det?

  1. Last ned Oras App i iOS-versjon fra App Store eller i Android-versjon fra Google Play Store.
  2. Aktiver Bluetooth i innstillingene for smarttelefonen* eller nettbrettet**.
  3. Åpne Oras App.
  4. Alle Bluetooth-kompatible Oras-kraner i nærheten vises automatisk. Velg ønsket kran, og koble telefonen til den.

Mer informasjon apps.oras.com

Tilgjengelig til iPhone 4S og nyere modeller.

Tilgjengelig til iPad fra og med tredje generasjon.

 

Bluetooth® og logoene er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG, Inc. og som Oras Group bruker på lisens. Andre varemerker og merkevarenavn tilhører sine respektive eiere.

Hos Oras har vi satt oss som mål å gjøre menneskers liv bedre. Vi designer produkter som gir bedre livskvalitet, både hjemme og i offentlige rom. Produktene våre skal fungere på en miljøvennlig og pålitelig måte i hele levetiden. De er tidløse i både form og funksjon. Vi ønsker å gi alle som bruker produktene våre, muligheten til å leve mer. Til å leve et langt og unikt liv.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com