Annonsørinnhold

VVSForum Brandstory er et annonseprodukt produsert etter gjeldende retningslinjer

Fremtidens varmepumper fra Ecoforest

Temp AS er norsk importør av Ecoforest varmepumper. Fra den nye fabrikken til Ecoforest ruller det stadig ut nye fremtidsrettede varmpepumper.

Dette har kundene våre fått med seg og omsetningen skyter i været. Fabrikken leverer
inverter styrte væske/vann og luft/vann pumper i 230V og 400V. Alle pumpene har innebygd energi og strømmåling slik at man kan lese ut COP momentant, SCOP for måneden og SCOP for året kontinuerlig.

Energimåleren er godkjent av Enova, slik at man får full støtte via deres ordninger.
Pumpene har dessuten mulighet for både aktiv og passiv kjøling, samt at de minste pumpene har mulighet for oppvarming av varmtvannet via hetgassveksler (opp til 22kW). Dette betyr at man kan oppnå en varmtvannstemperatur på 70 grader uten å bruke elektrisk tilskudd, samtidig som man kan produsere varmtvann når maskinen går i aktiv kjøling. De kan styres og overvåkes via KNX, BACnet eller Modbus.

Væske/vann pumpene leveres i følgende område:
1 -9 (1×230/400V), 3-12 (1×230/400V), 5-22 (1×230/400V), 12-40 (400V), 15-70 (400V) og 25-100 (400V) kW, Luft/vann 3 -12kW (1×230/400V). Ved å kjøre 3 maskiner i kaskade betyr det at man kan oppnå hele 66kW med 230V maskiner væske/vann!

Saken fortsetter under bildet:

På det nye Visma bygget på Barkåker i Tønsberg har Holtefjell VVS satt inn 2 stk 25-100kW Inverter styrte varmepumper med aktiv kjøling (Reversibel).

Les mer om produktene her https://www.temp-as.no/produktark/ecoforest-produkter
Varmepumpens innebygde energimåler viser en SPF (season performance factor) på 4.2, der det er produsert 340MWh varme og 91MWh kjøling med forbruk på 102MWh. Byggeier er så fornøyd med anlegget at de valgte å kjøpe 2 maskiner til rehabiliteringen av «Gamle Visma», en maskin på 15-70kW og en på 25- 100kW, og vi forventer at disse vil levere vel så bra som maskinene på det nye bygget.

Årsvarmefaktoren er selvfølgelig også avhengig av at anlegget er riktig prosjektert og skrudd sammen. For å få optimale anlegg er samarbeid med de forskjellige fagene ekstremt viktig. Som leverandør setter vi pris på å få være med på hele prosessen fra
prosjektering via bygging til igangkjøring av varme anlegget.

Våre referanser: https://www.temp-as.no/referanser/referanser-ecoforest

Ta kontakt med Temp AS for en hyggelig varmeprat og for å finne det rette produktet til akkurat ditt prosjekt.

Temp AS er et selskap som leverer varmepumper og varmeprodukter. Våre kunder er hovedsakelig rørleggerfirmaer, men også firmaer som har spesialisert seg på leveranse av varmeanlegg til det norske markedet. Målet er å gjøre selskapet til førstevalg for våre kunder når det gjelder varmeprodukter. Ved hjelp av våre leverandører og gode samarbeidspartnere kan vi levere det meste innen varme. Fra den minste kobling til store varmepumper og fyringsanlegg.
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com