Annonsørinnhold

VVSForum Brandstory er et annonseprodukt produsert etter gjeldende retningslinjer

Morten og Helge i HK Rør, synes Ahlsell Office-systemet fungerer veldig fint.

Ahlsell Office: Helge og Morten i HK Rør har full kontroll på ordrene

Rørleggerne Helge og Morten driver det lille Kristiansand-firmaet HK Rør. Med bare to ansatte på 10 oppdrag i uken har de behov for enkel ordreregistrering – derfor bruker de partnerfordelen Ahlsell Office.

Helge Knausen er både daglig leder og fagmann i rørleggerfirmaet. Sammen med kollega Morten jobber han ofte ute hos privatkunder.

— Vi er dyktige på service og jobber mye med rehabilitering av gamle bad. Vårt største behov i arbeidshverdagen er en enkel måte å håndtere ordreregistrering på – og der leverer Ahlsell Office, sier Knausen.

Holder styr på sysakene
HK Rør har nå vært medlem i Ahlsell Partner i to år, og synes det er enklere å holde styr på sysakene enn før. Tidligere brukte Morten et annet program som Helge mente var litt tungvint. Der måtte hvert enkelt produkt legges inn i programmet, mens i Ahlsell Office ligger alle ferdig tastet inn.

— Det sparer oss mye tid, for vi slipper å gå over alle bilagene som kommer siden de allerede ligger inne på ordren, forteller Knausen.

Enkel ordreregistrering
Ahlsell Office er et administrativt verktøy som er tilgjengelig for alle Ahlsell Partnere på både mobil, nettbrett og data. Systemet har flere funksjoner som fakturering, internkontroll og prosjekter.

Selv bruker Helge og Morten verktøyet i hovedsak til ordreregistrering.

— Vi registrerer en jobb, så får vi et ordrenummer vi tar med til Ahlsell – der henter vi ut det vi trenger. Produktene er merket med ordrenummeret og kommer rett inn i Ahlsell Office-verktøyet. Da er det enkelt for meg å se hvilket utstyr som er brukt på jobben, registrere timene og sende faktura til kunden, forklarer Knausen.

Saken fortsetter under bildet:

Ahlsell Office er et administrativt verktøy som er tilgjengelig for alle Ahlsell Partnere. Foto: Stefanie Padtberg – Padtberg Photography.

Får hjelpen vi trenger
Knausen forteller at de to rørleggerne synes Ahlsell Office-systemet fungerer fint, selv om de ikke har testet alle funksjonene enda.

— Og så får vi jo god hjelp fra Ahlsell når vi spør om ting, avslutter han.

Gratis å bli medlem!
Det er gratis å bli Ahlsell Partner – meld deg inn i dag og dra nytte av de samme fordelene som Helge og Morten!

Søk om medlemskap her >

Ahlsell tilbyr profesjonelle brukere et bredt spekter produkter og tjenester innen VVS, VA, Elektro, Verktøy og Personlig verneutstyr. Ahlsell er Nordens ledende distributør innen vårt virkeområde med en årlig omsetning på cirka 27 milliarder SEK og om lag 5500 ansatte.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com