Annonsørinnhold

VVSForum Brandstory er et annonseprodukt produsert etter gjeldende retningslinjer

Aiwell AS: Nyutviklet bakkeføler for gatevarme

Aiwell AS som i mange år har utviklet og produsert styresystemer for gatevarme lanserer nå en ny generasjon temperaturføler.
Et av områdene hvor den nye føleren egner seg spesielt godt er på vannbåren gatevarme.

– Vi har vært klasseledende hva gjelder å bruke minimalt med energi for å sikre snø og isfri gater, større åpne plasser og områder hvor folk ferdes. Nå har vi utviklet en ny temperaturføler som ligger nedsenket, men samtidig synlig i overflaten og som er beskyttet av en kraftig stålramme rundt føleren, sier Tor Johnsen, markedssjef i Aiwell AS.

– Nøyaktig og korrekt informasjon om temperaturer i både bakke og luft er viktige elementer for å sikre områder som skal være trygge og ferdes, samtidig med minimalt energiforbruk.

Johnsen forteller at den nye løsningen gjør det enklere å montere føleren riktig, slik at avlesningen gir mer informasjon og blir enda mer korrekt.
– Spesielt på vannbåren gatevarme er denne føleren meget god. Her er det viktig å vite rør-temperatur og nøyaktig overflate temperatur. Den nye føleren dekker begge områdene.

Selve føleren er støpt i et meget solid materiale som brukes i offshore. Føleren er igjen omringet av en solid rustfri ramme slik at den tåler å bli kjørt over av selv de tyngste kjøretøy.

– Skulle føler blir skadet så er det meget enkelt å skifte den ut, da tilførselkabel ligger i trekkerør, opplyser Aiwell.

Aiwell AS er et målrettet firma som tilstreber å bruke minimalt med energi for å løse is- og snøproblemer som på flate tak, glasstak, og snøsmelting på bakke. Både i 1994 og i 1996 har vi mottatt Reodor-statuetter fra SND (Statens Næring og Distriktsutviklings Fond) for vårt arbeid med utvikling av Aiwell-Stjerner og Ice Control-systemet. Alle våre produkter er utviklet som OFU-kontrakter (Offentlig forskning og utvikling).
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com