Daglig leder i BLS Norge AS (Purus Joti / Unidrain)

BLS Norge AS, med sine sterke merkevarer Purus, Joti og Unidrain, er en del av BLS Industries AB, et innovativt og fremtredende konsern i rørleggerbransjen. De er en av Skandinavias ledende produsenter av produkter til bad og kjøkken, hvor produksjonen foregår i Sverige. Konsernets hovedprodukter er gulvsluk, herunder designsluk, baderomssluk, rustfri industrisluk og rustfritt sanitærutstyr.

Takket være en målbevisst satsing på produktutvikling og en konsekvent strategi for nye oppkjøp, er BLS Industries i dag en av de sentrale leverandørene i bransjen med flere sterke merkevarer som Purus (Joti), Unidrain, Jafo og Trio Perfekta. BLS har i dag ca.320 ansatte, hvorav 25 er i Norge.

Gjennom BLS Norge AS har konsernet hatt sterkt vekst i Norge med Jan Gøransson som administrerende direktør. Jan går av med pensjon og vi søker derfor en daglig leder for den fortsatte vekstreisen.

BLS Norge har i dag en omsetning på NOK 140mill. og vi er etter deg som ønsker å ta utfordringen med å både vedlikeholde og utvikle organisasjon, produktspekter og marked. Du har teamet ditt i Norge og ytterligere 300 personer i gruppen til å hjelpe deg. BLS Norge er på en vekstreise med høye mål satt for 2030 hvor du blir en viktig brikke i puslespillet.

Din ukedag:

Her får du muligheten til å jobbe sammen med et engasjert, kompetent og vellykket team på 25 ansatte. I din rolle som daglig leder vil du ha både operative og strategiske oppgaver; den ene dagen diskuterer du strategiske problemstillinger i konsernet, men du den andre dagen løser utfordringer med logistikk på lageret. Du har overordnet ansvar for det norske selskapet og rapporterer til Purus Brand Director i Ystad, Sverige. Du er en del av Purus Sales Group, hvor det samarbeides med ledere fra Purus-selskapene i de andre nordiske landene.

Vi ønsker at du skal sette deg inn i virksomheten og gjøre din analyse av hvordan du vil utvikle selskapet og vokse. Dette sammen med dine ansatte, Brand Director, og andre ledere i organisasjonen samt konsernets støttefunksjoner. Du vil få store muligheter til å påvirke retningen i selskapet i fremtiden.

Hvem er du?

Vi tror du har stor interesse for og erfaring i å lede en virksomhet med høyt fokus på kundeservice, salg, mål og resultater. Du er en erfaren leder som på en trygg og oversiktlig måte leder, motiverer og følger opp organisasjonen og de ansatte. Du setter pris på en hektisk hverdag, men drives også av å utvikle og utvide virksomheten. Dette vil blant annet innebære å utvikle og justere strategi og drift ut fra BLS sine fremtidige forutsetninger. Dette gjøres i nært samarbeid med merkevaredirektør og konsernsjef.

Som person ser vi at du er ydmyk, engasjert og en god formidler. Du kan utvikle både virksomheten og ansatte for å lykkes. Strategi, organisering, salg, innovasjon, beslutningstaking, lønnsomhet og utvikling er områder du brenner for. Vi ser gjerne at du har jobbet med både strategi og endringsledelse og gjennom det har funnet dine verktøy for å lykkes.

Du har stor interesse og forståelse for entreprenør-/anleggs-/installasjonsbransjen samt erfaring med å lede en tilsvarende organisasjon til suksess. Målet er å vokse og utvikle virksomhetens i tråd med konsernets mål og visjon.

Vi tilbyr

Vi er et familieeid konsern med fokus på innovasjon, produktutvikling og vekst. Engasjement, mot og ansvar er verdier som er viktige for oss. Vi har korte beslutningsveier og ønsker at alle ansatte skal føle medvirkning. Vi har et godt samarbeid, er prestisjeløse og hjelper hverandre for å nå våre mål og investeringer. Vi bryr oss også om bærekraftperspektivet i organisasjonen vår. Hos oss får du en herlig gjeng med kolleger og en fantastisk fremoverlent ånd.

Søknad

Send inn din CV og svar på spørsmålene, Hvis du har spørsmål til oss, er du velkommen til å kontakte Anna Petersson på anna.petersson@pspartner.se og +46 76 171 76 45

Søknadsfrist: Snarest

SØK HER

Adresse: Håndverksveien 16, 1405 Langhus