I juni i år hadde han bygd om anlegget til distriktets største og flotteste rørleggerselskap og åpnet dørene for publikum.

Fikk kunder ”på kjøpet”
- Vi har bygd om slik at vi nå har to etasjer inne i det tidligere Heidenreich-lageret. Dermed har vi fått nærmere 1000 m2 å boltre oss på og vi har nå 280 m2 butikk, omtrent like mye til kontorer, kantine og velferdsrom, 300 m2 til lager og 80 m2 til verksted. Og vi har gode parkeringsforhold for oss selv og for kundene, forklarer Hansen.
Bend og Bøy overtok grossistlageret med varene på plass i hyllene. Og med daglig leder fra Heidenreich. Dermed fikk VVS-butikken Comfort Bend & Bøy AS også en helt ny kundegruppe og en grossistfunksjon.

Et sindig marked
- Vi leverer nå VA-varer til en rekke av Heidenreichs tidligere kunder – blant annet til kommunen og en rekke entreprenører og VA-bedrifter. Det gir oss et godt tilskudd. Vår omsetning er delt i tre omtrent like store deler på butikksalg, entreprenørjobber og service. Det gir oss flere ben å stå på og soliditet og fleksibilitet. Derfor har vi heller ikke merket noe til finans- og børskriser som vi leser om i avisene.
- I Vadsø er det rolige og sindige forhold uten de store svingningene, og det passer oss bra, understreker Hansen.

Godt eksponert
Bend og Bøy er byens klart største rørleggerbedrift med i alt 12 medarbeidere på lønningslisten. Comfort-butikken er gjennom årene blitt en viktig del av firmaet og representerer nå omtrent en tredel av bruttoomsetningen.

Da kommer det godt med å ha 280 m2 for eksponering av varene, og butikken er elegant designet etter Comforts nye retningslinjer.

Skrevet  av Jan H. Kalvik, LaserMedia