- - Kjennskap til våre verktøy vil gjøre hverdagen enklere for de som bruker vårt utstyr. Derfor ønsker vi å invitere våre kunder og andre interesserte til en spennende fagdag hos hos, sier Mads Holm, Sales Engineer, hos Belimo Automation.
- Dette blir en uformell dag, hvor man kan komme og gå akkurat som man vil mellom kl. 12.00-16.00.

På programmet står presentasjon av flere produktområder. Blant annet vil leverandøren stille ut de nye sensorene som er et helt nytt produktområde, og ble lanserte i begynnelsen av april.

- Vi kommer blant annet til å snakke litt rundt «smart appene» våre. Vår  Belimo Assistant som gjør at man kan koble seg direkte på motor med NFC tilkobling. Her kan man få opp motorens parametere og setpunkt. Man kan også sette nye verdier og lagre endringene direkte via NFC. I tillegg vil vi fortelle om  RetroFIT der man kan bytte ut eksisterende ventiler og motorer i felt, samt Valve Sizer som er et regne verktøy for å finne riktig ventil og motor, forteller Holm.

Holm forteller videre at de også kommer til å vise frem ZTH`en som er et serviceverktøy for Belimo aktuatorer / VAV-regulatorer og VVS-utstyr.
- Alle som besøker oss under fagdagen vil få 10 prosent rabatt på ZTH.

Holm håper flest mulig har anledning til å komme innom Belimo den 1.juni i Nils Hansens vei 13.