Innovasjon og nye QA/QC-muligheter i Solibri Model Checker v7 henviser til sentrale aspekter av kvalitetskontroll for BIM: Støtte for implementering av QA/QC-prosesser på ulike nivå og best mulig fremgangsmåte for konsistent kvalitet samt uovertruffen ytelse i QA/QC-prosessen.

Solibri Model Checker v7 støtter gjennomføring og håndheving av QA/QC-prosesser ved å innføre rolledefinisjon og sentralt administrerte eller delte ressurser. Disse inkluderer regelsett, mengdeuthenting (ITO) og klassifiseringer som gjør det mulig for fagfolk innen design og konstruksjon å effektivt gjøre jobben sin og oppnå høy og jevn BIM-kvalitet.

- Sentralt administrerte ressurser og innføring av roller hever QA/QC til et helt nytt nivå. Kombinert med den forbedrede ytelsen og strømlinjeformet rollebasert brukergrensesnitt er Solibri Model Checker v7 meget effektiv og enkel å bruke som QA/QC-løsning, sier Heikki Kulusjärvi, administrerende direktør i Solibri Inc.

- Vi er forpliktet til kontinuerlige ytelsesforbedringer og levere de mest allsidige mulighetene for QA/QC-prosesser. Vi er glade og stolte over å introdusere den nye versjonen av Solibri Model Checker med forbedringer basert på kundens forespørsler, fortsetter Kulusjärvi.

Solibri, Inc. er verdensledende innen BIM-kvalitetssikring og kvalitetskontroll. Solibri sin forretningsidé er å tilby kvalitetssikre løsninger som forbedrer kvaliteten på BIM-filer og gjøre hele designprosessen mer produktiv og byggeprosessen mer kostnadseffektiv. Solibri sine kunder omfatter store byggeiere, entreprenører, arkitekter og ingeniørfirmaer i mer enn 60 land.

Kilde: Graphisoft