- Prinsippene Stein Norstein i Anticimex beskriver er selvfølgelig korrekte, noe vi også har tatt høyde for i vårt brede produktspekter, sier han. Og mener at slike påstander bør belyses fra mer enn én side.

- Baderomsviften vi anbefaler der bygningen er laget med naturlig selvtrekk er PAX 260. Denne går konstant på et lavt turtall, og øker på ved fukt. Denne har altså innebygget fuktføler og hastighetsregulator, og leveres i hvit eller krom. PAX 260 ikke bare opprettholder det naturlige selvtrekket, men sikrer også dennes funksjon ved å alltid hjelpe luftstrømmen riktig vei.

- Anticimex er nok dessverre ikke helt oppdatert på hva som faktisk finnes av tekniske løsninger, sier Åkvåg.

Han sier at Pax Electro Products kommer i disse dager med en helt ny serie vifter, i tillegg den bestselger og ”best i test”-vifte ”200-serien” som hittil har vært markedsført.

- Dette er en designserie som heter PAX termic. Viften kommer i 3 fuktstyrte versjoner, hvorav den ene er 760, altså en videreføring av 260.

- Pax Electro Products har mer enn 50 års erfaring med produksjon av vifter vet vi hva våre kunder krever av en vifte, sier Åkvåg.

Pax omsetter for ca 100 mill i året og har en årlig økning på 15-20% med god lønnsomhet.

Les artikkel om Baderomsvifter til besvær

www.pax.se