Boyle vil til daglig sitte på Lindabs hovedkontor på Kalbakken i Oslo.

Arne Boyle er 45 år og bosatt  på Jessheim med kone og to barn. Han er utdannet ingeniør med påbygging i økonomi og ledelse, og har de siste årene jobbet på rørsiden for Oras AS. Fra tidligere har han erfaring fra gassleverandøren Yara Praxair AS, hvor han arbeidet som prosjektingeniør og som servicesjef Norge.

- Jeg ser frem til mange nye utfordringer her hos Lindab. Dette er et firma i rask utvikling, og det blir spennende å være med på denne reisen fremover. Tillitten jeg nå har fått fra Lindab setter jeg stor pris på, sier Boyle.

Lindab er et internasjonalt konsern som utvikler, produserer, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger for forenklet bygging og for et bedre innendørs klima.

Virksomheten jobber innenfor tre produktområder; Ventilasjon, byggkomponenter og byggsystemer. Produktene kjennetegnes av høy kvalitet, enkel montering, energieffektivitet, miljøhensyn og at de leveres med en høy servicegrad. Alt i alt gir dette økt verdiskapning for våre kunder.

I Norge har Lindab ni lokale avdelinger, og disse ligger i Oslo, Drammen, Kristiansand, Sandnes, Bergen, Ålesund, Trondheim, Harstad og Tromsø. Vårt hovedkontor ligger på Kalbakken i Oslo.