- Vi har allerede lagerført flere dimensjoner ved vårt lager i Trøndelag for rask levering til kunde eller byggeplass, sier daglig leder Asgeir Bergli i en pressemelding. Arne Bergli AS selger sin produkter til rørleggerfirmaer og entreprenører over hele landet.

- AustroPEX kulvertrør er lett å håndtere, har lav vekt og er helt vedlikeholdsfrie. Rørene leveres i ferdigkappede lengder som kunde ønsker eller i full lengde på 100 m. Kulvertrøret med cellegummi som isolering har store fordeler på grunn av sin fleksibilitet. Dette gjør at risikoen for lekkasje minimal, og sparer både installasjonskostnader og tid for rørlegger og kunde, understreker Bergli.

AustroPEX rørsystem består av tre koordinerte komponenter: • Den korrugerte ytterkappen laget av HDPE og cellegummi isolasjonen i flere lag, gjør det lettere å rulle ut og legge ned. • Et isolasjonslag laget av tverrbundet polyetylen. • PE-Xa plastrør brukes som et mellomrør og har en nominell diameter på DN20 til DN160. • PN6-røret har en oksygendiffusjonsperre, og opprettholder et driftstrykk på 6 bar ved en temperatur på 95°C ved korttidslast. • PN10-røret som en sanitærledning tåler et driftstrykk på 10 bar ved 95°C.

- Etter å ha flyttet og bygd nye lokaler i Lierne (Trøndelag) i 2019, har vi inngått flere nye avtaler med produsenter i Europa.Dette gir oss meget konkurransedyktige priser og gir oss en stor fordel med salg direkte til rørlegger uten andre mellomledd, forteller Bergli videre i pressemeldingen.

Selskapet fikk i 2019 over 80 nye rørleggerkunder på kundelisten, spredt fra Kirkenes i Nord til Lindesnes i Sør.