Armaturjonsson AS var blant de som ikke deltok på messen og som heller ikke for øyeblikket har noen konkrete planer om å være med neste gang.

- VI har aldri deltatt på messen ”Bygg Reis Deg”, så det var ikke så merkelig at vi ikke var med, opplyser Kjell Bernt Kalland hos Armaturjonsson AS til www.vvs-forum.no.

Kan endre syn
Kjell Bernt Kalland påpeker at det er VVS-dagene som på sett og vis har vært Armaturjonssons messe. Kalland utdyper dette slik:

- Årsaken til dette er at vi retter all vår markedsføring kun mot proffmarkedet og ”Bygg Reis Deg” er en åpen messe også mot forbrukeren. Som teknisk leverandør er ikke vi tilbyder av synlige produkter, hvilket det er en stor overvekt av på nettopp messen ”Bygg Reis Deg”.

- Kan Armaturjonssons syn endres over tid når det gjelder dette, slik at dere likevel kan være aktuelle for ”Bygg Reis Deg”?

- ”Bygg Reis Deg” har endret noe på profilen, så det kan godt være mulig at vi også forandrer syn i fremtiden når det gjelder hvilke messer vi skal delta på. Vi tar stilling til dette år for år. Akkurat nå viker det ikke spesielt aktuelt, men man vet jo aldri hva son kan skje fremover.

Fokus på VVS-dagene
- Dere har fokus på VVS-dagene neste år med andre ord?
- Ja, det stemmer. I skrivende stund ser vi på hvilken nytte vi skal få ut av vår deltakelse på VVS-dagene 2012.

- Er messedeltakelsen generelt for dyr?
- Det å delta på messer er generelt en stor kostnad som det naturligvis stadig er diskusjoner rundt, innrømmer Kjell Bernt Kalland hos Armaturjonsson AS.