Enova kaller Infotjenesters nye bygg som et ambisiøst og et meget energieffektivt bygg.

- Bygget er blant de mest energieffektive byggene i Norge. Hele konstruksjonen er meget energivennlig, sier rådgiver i Enova, Ole Aksel Sivertsen til Sarpsborg Arbeiderblad.
Enova har støttet det nye bygget med nesten en million kroner.

- Det at det skal benyttes fjernvarmetilknytning, varmepumpe luft-vann, gjennomvinning av varme samt behovsstyring av lys er viktig, understreker Sivertsen i Enova.

Infotjenester har vært en bevisst kunde og prosjektleder, Lars Erik Borge skryter av Infotjenesters holdninger.
- En byggherre som vet hva de vil, sier Borge.

Det nye kontorbygget vil kun bruke en fjerdedel av energimengden in forhold til de store glassbyggene som ble bygd for et par år siden. Det er spesielt på isolasjonssiden det er gevinster å hente sammenlignet med eldre bygninger. I gulvet er et 40 centimeter isolasjon, i taket 45 cm og i ytterveggene 35 centimeter. I tillegg er bygget tettet med plast, slik at det ikke slippes ut luft. Balansert ventilasjon sikrer at bygget ikke blir for tett og det er sikret god varmegjenvinning.

- Belysningen er gjennomtenkt, varmekilden er også valgt med omhu, alle PC `er er nye og bærbare med lavt strømforbruk samt at luftingen er styrt gjennom et avansert anlegg, forteller Lars Erik Borge.

Østfold Energi skal på sikt sikre byggets oppvarming med fjernvare. Inn til det skjer, blir det benyttet varmepumper.