- Vi ser marmor, betong, kobber, gull, naturmaterialer, sterke farger og glitter. Det finnes egentlig ingen grenser, fastslår, Kari Øgle Kjensberg i Comfort overfor www.vvsforum.no.
Mer personlig bad

- Men mye av dette kommer ikke til Norge med det aller første?
- Jeg tror ikke at disse trendene kommer i løpet av kort tid, men jeg har virkelig tro på at nordmenn også vil gjøre badet sitt mer personlig i tiden som kommer. Det er tross alt ikke så mye som skal til for å få et mer personlig vri på et ellers så ganske «vanlig bad».

- Har du noen konkrete forslag?
- Bytt ut armaturet og speilet eller legg mønstret tapet eller fliser på en vegg. Det å tapetsere på badet, en vegg eller kun et område, er veldig trendy. Kjøp noen nye håndklær og kroker. Kanskje en grønn plante eller noen duftlys gjør susen, sier markedssjef Kari Øgle Kjensberg, som legger til at badet er personlig og bør være litt «gjennomtenkt».

Fra rent til hysterisk
Som under messen i London viste messen i Italia at hjemmespa fortsatt er og vil forbli populært lenge. Spafølelsen er det mange som ønsker.

- Vi ser også at badet blir mer og mer et slags oppholdsrom med gode stoler. Det blir mer interiørpreget og badet inneholder litt mer enn det man må ha der.

Kari Øgle Kjensberg er veldig godt fornøyd med at FIMA ble kåret til beste stand under Cersaie i Bologna i Italia. FIMA er blant Comforts hovedleverandører sammen med Villeroy & Boch og Hans Grohe.

- En inspirerende messe som viste frem det rene, helt naturlige til det hysteriske med masse farger, konkluderer markedssjefen hos Comfort.