Ahlsell i Bærum er en levende butikk, hvor både butikkselger Barinder S. Virk og butikkselger Marcin Baczek spisser utvalget så langt det lar seg gjøre.

- Vi er stolte av å kunne tilby en slik fleksibilitet og vi ser tydelige resultater av at det lønner seg å følge med i timen. De er begge meget fornøyde med den siste ombygging, hvor de har utvidet porteføljen fra Resideo. Ny demotavle, selvspylende partikkelfilter, blyfrie trykkreduksjonsventiler med og uten tilbakeslag, samt flere dimensjoner av kategori 3 og 4 ventilene som også skal brukes til sikring av drikkevann. Reservedeler og verktøy er en nødvendig, og det er selvfølgelig også på vei inn i butikken ila uken tilføyer butikksjef Marie Irgens.

. - Vi har allerede gjennomført et meget vellykket kurs sammen med Resideo i januar som omhandlet sikring av drikkevann, og det er klart vi allerede er i gang med invitasjoner til nye kurs hos oss, både 17. mars og 5. mai sier, uteselger Jørgen Børsum hos Ahlsell.
- Flere av de kjente Ahlsell butikkene velger samme portefølje, og grunnlaget er den gode kompetansen og oppfølgingen Resideo gir. Ahlsell Tempe i Trondheim, Fana i Bergen, Bryn og Brobekk i Oslo, er hakk i hel om spisse sortimentet fra Resideo i sine butikker.

Kurs og kompetanseheving for VVS bransjen
- Det er ingen tvil om at det er sårt behov for økt kompetanse i bransje som er i rask utvikling av nye produkter og løsninger, endringer i lover og forskrifter, samt krav til effektivitet og lønnsomhet. Resideo i Norge har tydelig og forsterket fokus på merverdi og nytteverdi, og har derfor valgt å investere tid og ressurser på kurs og kompetanse. Derfor deltar vi ikke på demodager/pølsefest, da dette er feil fokus for våre strategier, sier Account manager for Resideo Norge, Tom Fjordvang.
- Vi kan ikke stjele unødvendig med tid fra installatørens hektiske dager, men heller å gi de og lederne i selskapene valgmulighet til å kunne melde seg på ønsket kurs.

Fjordvang opplever mange tilbakemeldinger fra nyetablerte og veletablerte aktører i bransjen, som synes demodager stjeler mye unødvendig tid.

- Sikring av drikkevann er vårt felles ansvar, og vi har så vidt begynt å ta tak, avslutter Fjordvang.