- Alle våre medlemsbedrifter mottar en bok i gave, men kanskje kan den også egne seg som julegave til medarbeidere og samarbeidspartnere, skriver NRL på sine hjemmesider.

- Da Rørlæggerbedriftenes Landssammenslutning ble etablert i 1913 så verden ganske annerledes ut enn i dag. Den gang var organisasjonens viktigste oppgaver å samle bransjen og lage felles fornuftige spilleregler i et kaotisk marked. Arbeidsgiversiden skulle styrkes for å møte den sterke arbeiderbevegelsen som en likeverdig motpart. Disse oppgavene er fortsatt viktige, men siden 1913 har både samfunnet og NRLs rolle gått gjennom en betydelig endring.  For 100 år siden kommuniserte organisasjonen hovedsakelig til sine egne. I dag jobber NRL like mye rettet mot aktører utenfor bransjen som internt, melder NRL videre.

Jubileumsboka tar for seg fagets- og organisasjonens utvikling gjennom historien, og knytter 100 års utrettelig kamp for rørleggerfagets interesser og omdømme opp mot endringene i samfunnet for øvrig.

Utsendelse av boken starter i uke 50.
 
Boken selges uten fortjeneste, til kroner 350.- per eksemplar for medlemmer. Bestilling kan gjøres til anne.lise.ihle@nrl.no