Arbeidet med den nye butikken har pågått for fullt i høst.

- Vi gleder oss over å kunne presentere en ny og moderne butikk med alt til badet i jubileumsåret vårt, sier Roar Svensen, salgs- og markedsansvarlig hos Ragnar Svensen AS. Den tradisjonsrike rørleggerbedriften ble etablert i 1954 og markerer i år sitt 60-årsjubileum. Helt fra starten av har bedriften vært opptatt av å levere kvalitet på varer og arbeid, samt å være en leverandør kunden kan stole på.

Nå venter 200 kvadratmeter med lekre og inspirerende baderomsutstillinger kundene i Stavanger-regionen.
- I den nye butikken vår presenterer vi baderomsutstillinger i ulike stiler og prisklasser. Alt er lagt til rette for at kundene skal få det baderommet de drømmer om. Her skal alle finne det som passer akkurat dem, sier Svensen.

Saken fortsetter under bildet:


Butikken er bygget opp i tråd med Varme & Bads butikkonsept hvor den gode butikkopplevelsen med inspirasjon, opplevelse og fagkunnskap er byggesteiner.
- Veien skal være kort fra en innbydende baderomsutstilling i butikken til å bli virkelighet hjemme hos kunden. Rørleggerne våre monterer selvsagt alt på plass om ønskelig. I butikken kombinerer vi velvære og faglig gode løsninger. Her er produkter i godt design fra anerkjente kvalitetsleverandører, sier Roar Svensen.
Også fremtidens energiløsninger blir presentert av Ragnar Svensen AS. De som vurderer ny oppvarmingsløsning som varmepumpe og vannbåren varme skal få et godt grunnlag for å velge riktig løsning.

På åpningsdagen inviterte Ragnar Svensen AS til åpningsfest med kaffe og kaker. Alle som kom innom butikken var med i trekningen av et hotellopphold med middag på Sola Strand Hotell.