Heidenreich sin administrerende direktør Bjørn Moen kuttet åpningsrøret i dag tidlig, sammen med distriktssjef Henning Jordan og butikkleder Unn Kristin Ødegård, og kunne erklære butikken for åpen. 

- Her er alt tilrettelagt for trivsel og effektivitet på over 1000 m2, med butikk, kontorplasser, møterom, lager - og den viktige møteplassen for våre kunder; kaffekroken. Her skal det være lett å hygge seg med en kopp kaffe og en prat med kolleger og bekjente i tillegg til en effektiv og god handel, sier Grønbakken. 

Saken fortsetter under bildet:

Heidenrech Drammen 5-1.jpg
Bilde: Mange kunder og leverandører hadde funnet veien til åpningen av butikken i dag.

Heidenreich Drammen byr i tillegg på et stort og trivelig uteområde, samt gode parkeringsfasiliteter.

Grønbakken gleder seg over det store frammøtet og mange hyggelige ord både fra kunder og leverandører på åpningsdagen. 

- Ja, det har vært veldig positive tilbakemeldinger på at butikken er lys og innbydende, med god takhøyde og med kundekroken som har utsikt ut over hele butikken. Det satses også hardt på VA, og produktene er lett tilgjengelig på anleggets uteområde. 

Saken fortsetter under bildet:
Heidenreich Drammen 1-1.jpg
Bildetekst: Butikken er er topp moderne og lett å orientere seg i.

Han forteller at minimessen vil holde i gang til og med onsdag denne uken, og at festen ikke er over så lenge det er kake igjen.

Hele ledelsen var tilstede under åpningen av butikken:

Heidenreich Drammen -2.jpg
På bildet ser vi fra venstre: ,VA-direktør - Morten Lerengen, Adm.direktør - Bjørn Moen, Distriktssjef - Henning Jordan, HR-sjef - Mette Hareide, Logistikkdirektør- Geir Vegard Ellingsen,Økonomidirektør Marleen Størseth, og Salgsdirektør VVS - Ole Petter Klavestad.