-Våre løsninger kan leveres trådløse og installeres i både nybygg- og rehabiliteringsmarkedet. Tidligere var mest vanlig at styringssystemer har vært installert på hytta, hvor man ønsker å ankomme til en oppvarmet hytte og få varslinger hvis noe skjer, sier Thor Bergli.

Bergli tror imidlertid at markedet nå vil eksplodere også i privathussektoren, når folk flest får se hvilke løsninger som finnes og hvor enkelt de kan implementeres. -

Vi selger funksjonalitet, besparelser, sikkerhet og design. Det tror vi de aller fleste er opptatt av, sier Bergli.

Funksjonalitet og energibesparelser ved et tastetrykk
- Når vi får inn et par som potensielle kunder er det som regel en viss forskjell på maskuline og feminine ønsker. Kona er mest opptatt av alarm/sikkerhet og design, mens mannen hiver seg på de tekniske finessene og elsker Ipad/smart telefon løsningene forteller Bergli.
– Etter at vi har demonstrert våre ideer er det mange som dropper benkeplaten til kr. 75.000,- De velger da heller å legge disse pengene i løsninger som på sikt gir store gevinster i form av nedgang i strømutgifter. Ikke minst at man føler trygghet i sitt eget hjem.

Lag egne ukeprogrammer
Ved hjelp av enkle programmer som visualiseres på Ipad og Smart telefon kan kunden lage egne ukeprogrammer for varmestyring og følge utviklingen i sine egne energibesparelser. I butikken er det også utstilt en rekke produkter, hvor kunden selv kan «ta og føle» på varene de vurderer å bestille og ikke bare plukke ut fra en katalog.

Fokus på sikkerhet
Smart City Store tilbyr løsninger som gir deg trygghet i hjemmet eller på hytta:
•Alarmer – brann/innbrudd
•Kameraovervåkning via smarttelefonen
•Scenarier – lyssetting når du er borte
•Vannlekkasjesensor – stenge vannet
•Varslinger via SMS og mail til deg eller naboen
•"Borte knapp" - slår på alarm, riktig belysning, senker temperaturen og kobler ut stikkontakter med farlige laster

Skap stemning i stua
Med lysstyring er det enkelt å gå fra fullt arbeidslys til peisstemning inkludert tilhørende musikk på et blunk. LED belysning er også noe Smart City Store er eksperter på.
– Hele butikken blir jo selvfølgelig gul når LSK spiller kamp, forteller Bergli med entusiasme.
– Her er det bare fantasien som setter begrensninger for hva man kan få til.