Arve Hagen AS skal nemlig inn i 1500 kvadratmeter av det nye bygget som er under oppføring bak Kiwi og Montèrbutikken.

13000 kvadratmeter

I dag framstår hele området som en eneste stor byggeplass der Multi Bygg AS skal forvandle 13.000 kvadratmeter areal til et helhetlig næringssenter med butikker, servicebedrifter og offentlige tjenester midt i Brumunddal sentrum.
Moderne fasiliteter
– I dag lever vi i trange kår på 600 kvadratmeter i Sveumvegen i Brumunddal. Ved å flytte til Lundby-tomta vil vi få helt andre og mer moderne fasiliteter å jobbe under. Vi blir liggende midt i et "nytt" Brumunddal sentrum. Dette blir kjempespennende, sier Pål Hagen.
Flyttingen innebærer også en oppjustering av satsingsområdene der de nå skal utvikle dagens rørleggerbedrift til Norges største storbutikk i Comfort-kjeden.

Stort flismiljø

Blant annet er Arve Hagen AS i ferd med å inngå et samarbeid med en spesialist på fliser som vil bli å finne i de nye lokalene.
– Vi skal ha tre bein å stå på. Comfort er ankerfestet med hele VVS-tilbudet og rørleggertjenestene. I tillegg er vi i forhandlinger om kjøp av flisfirmaet Blikstad, som vi skal legge inn i butikken som et fullsortiments flismiljø. På denne måten vil vi mye enklere kunne tilby komplette badepakker til kundene, sier han.

Varme og energi
Dessuten skal Arve Hagen AS videreutvikle sin kompetanse og sitt produktutvalg innen varme og energi.
– Kundene skal kunne finne et bredt utvalg av produkter innen varmepumper, biovarme, solenergi og gass. I butikken skal de kunne se hva de får ferdig montert i butikken, sier Hagen.
Han regner med at Norges største Comfort-butikk vil bli åpnet i midten av januar neste år.