Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Forside

OSO Hotwaters administrerende direktør Roy André Magnussen gleder seg over den gode utviklingen og veksten selskapet kan vise til inne i sitt nittiende år. – Jeg er stolt av å kunne være en del av dette industrieventyret, hvor eierne hele tiden har satset på verdiskapning og produksjon i Norge, sier han til VVSforum.
  • Nyheter
OSO Hotwater jubilerer med rekordtall:

Et 90 år langt norsk industrieventyr

I 1932 etablerte Reidar Frölich Braathen Oslo Sveisebedrift (OSO) ved Akerselva, som en av landets aller første sveiseverksteder. Med minimale ressurser konstruerte han Norges første helsveisede varmtvannsbereder, og skapte gjennom 50 års virke fundamentet for det norske industrieventyret OSO Hotwater. I dag eies og drives selskapet av tredje generasjon av den samme familien og med den samme lidenskapen. – Vi hadde aldri vært der vi er i dag uten det lokale eierskapet, sier administrerende direktør Roy André Magnussen i samtale med VVSforum.

Produktsjef kjøling og sprinkler, Arne Jeksrud, Armaturjonsson.
Annonsørinnhold
Armaturjonsson:

Nå er tiden inne for plastrør fra Aquatherm

Vi lever i en uforutsigbar verden med høye energipriser, knapphet på materialer, leveringsutfordringer og uroligheter. Prisene øker på det aller meste og VVS-bransjen er intet unntak med produksjon av blant annet rør i ulike type metaller.

VVSforum
Sandesundsveien 2
Tlf: +4748068283