Rørlegger på hjul ble etablert våren 2021 under pandemien. Kjeden er beregnet på små og mellomstore rørleggerbedrifter, og drives etter samme suksessoppskrift som den medlemseide VVS Eksperten. Det vil si; full lokal frihet for medlemmene samtidig som de nyter godt av gode innkjøpsavtaler, felles markedsføring og andre tjenester styrt fra kjedekontoret. 
 
Kopperud kommer fra 10 års ansettelse hos Ahlsell, og følte tiden var inne til å søke nye utfordringer. Han har jobbet med Rørlegger på hjul og VVS Eksperten i flere år som bindeleddet mellom grossisten og rørleggerkjeden. 
 
- Det blir spennende å bidra til å utvikle og bygge opp kjeden ytterligere sammen med medlemmer og kjedekontoret. Vår ambisjon og leveregel er at Rørlegger på hjul skal være de små og mellomstore rørleggerbedrifter sitt førstevalg når det kommer til valg av rørleggerkjede.Det har hele tiden vært et jevnt tilsig av medlemmer til Rørlegger på hjul, nettopp fordi kjeden har et godt renommé, understreker Kopperud. 
 
-I disse tider, hvor det kan oppleves en tøffere kamp om oppdragene, er det viktigere enn noen gang for bedriftene å kjenne på tilhørighet og et felleskap, og få de fordelene de kan for å drive mest mulig effektivt, påpeker Benny. 
 
Hovedsponsor av landslaget i Ishockey
Rørlegger på hjul har skrevet en treårsavtale med Norges Ishockeyforbund der de vil bli synlig på landskamper og eliteseriekamper. 
 
- Dette synes jeg er stor stas og gleder meg til Rørleggere på hjul blir godt synlig i tv ruta og for alle som er på hockeymatcher. Det å bidra som sponsor til idretten skaper glede og samhold. Igjen jeg gleder meg til å ta fatt på mine nye utfordringer sier Benny avslutningsvis.