- Vi gleder oss over at Gilje takket jeg til å bli Armatec Norges nye CEO, sier Fredrik Skarp.
- Med Gilje ved roret vil Armatec AS å fortsette sitt engasjement for å utvikle bærekraftige og innovative løsninger innen strømnings- og energiteknologi. Dette inkluderer utforsking av nye forretningsveier og endrede kjøpemønstre i tid med skiftende markedsdynamikk.

- Vi står overfor et generasjonsskifte både innen Armatec og på kundesiden, sier Jo Helge Gilje. 
- Min hovedoppgave i denne nye rollen er å forene det beste fra vår bedriftskultur med de fremtidige behovene. Vi har alltid utmerket oss ved å skape tekniske løsninger, og dette vil vi fortsette å gjøre. Samtidig er det avgjørende at vi ser det større bildet av Armatec. Vi ønsker å bli anerkjent for å ha klimavennlige løsninger dypt forankret i vår bedriftskultur.

Armatec AS og SGP Armatec AS var tidligere søsterselskaper i Norge, men fusjonerte i 2022.

- Med denne fusjonen ble Armatec AS en ledende leverandør i Norge av utstyr og kompetanse innen vannbåren varme, ventiler, pumper, instrumenter og komplette prosessutstyrspakker for ulike industrisegmenter," sier Jo Helge Gilje. "Vi har to kompetanseområder innen Armatec AS fordelt på fire avdelinger. Vår avdeling på Trollåsen betjener industrikunder, mens avdelingene i Asker, Bergen og Moss har primært fokus på HVAC/VVS-markedet.

Armatec har en visjon om å være en kunnskapsbedrift for ingeniørtjenester, et kompetansehus som kontinuerlig oppdaterer og utvider sin ekspertise. Gilje vil fortsette arbeidet med å styrke selskapets posisjon som en ledende aktør i bransjen og som en pålitelig partner for kunder som søker innovative og pålitelige tekniske løsninger innen Flow Technology.

Jo Helge Gilje ser frem til å ta fatt på sin rolle som CEO og til å lede Armatec inn i en spennende fremtid - kompetanse og innovative forretningsmodeller vil være avgjørende idenne reisen.