Innovativt vannsystem - Ingen stillestående vannsøyle:

Tradisjonelle dusjløsninger kan ofte skape stillestående vannsøyler, som kan føre til opphopning av bakterier og urenheter. Conti+ Conprimus Dusjpanel er designet med et innovativt blandeventil ved dusjhodet som forhindrer dannelse av stillestående vannsøyler, noe som gir en mer hygienisk dusjopplevelse skriver Artur Burdek salgsingeniør VVS i Froster AS i en pressemelding.

Thermostat-E:

Conti+ Conprimus Dusjpanel er utstyrt med den avanserte termostaten Thermostat-E, som gir brukerne full kontroll over vanntemperaturen. Denne elektroniske termostaten sikrer en jevn og presis temperatur justering, slik at du alltid kan nyte en behagelig dusjopplevelse uten ubehagelige temperaturvariasjoner.

01_conprimus

LED-lys temperatur indikasjon

Conti+ E-control er en avansert betjeningsenhet utstyrt med rød, fiolett og blå LED-fargespekter, som intuitivt viser det valgte temperatur området. Med enkel berøring gir den full kontroll over dusjpanelets funksjoner, slik at du kan tilpasse dusj opplevelsen etter dine preferanser for maksimal komfort og nytelse.

Integrert temperaturføler - Skåldingssikkerhet:

Dusjpanelet er utstyrt med en integrert temperaturføler, som aktivt overvåker vanntemperaturen i sanntid. Dette hjelper til med å forhindre skålding og gir ekstra trygghet, spesielt for familier med små barn eller eldre.

Kun 4 cm dybde:

Conti+ Conprimus Dusjpanel har et slankt og elegant design med kun 4 cm dybde. Denne slanke profilen gir en moderne estetikk og gjør det enkelt å integrere dusjpanelet i ethvert baderom, uansett størrelse eller stil.

 

 

Integrert med CNX og Service App - Avansert styring og desinfisering:

Conti+ Conprimus Dusjpanel er kompatibel med Conti+ CNX-styringssystemet som kan brukes til å kontrollere opptil 150 dusjer, servant- og urinalarmaturer. Dette gir brukerne enestående funksjonalitet og kontroll. Med CNX kan du planlegge termisk desinfisering ved opptil 80 grader, enten til faste tidspunkter eller etter behov. CNX muliggjør også generering av utskriftbare rapporter for å overvåke og opprettholde optimal hygiene.

Enkel styring via PC, nettbrett eller telefon:

Med Conti+ Conprimus Dusjpanel kan du enkelt styre og tilpasse innstillingene via en PC, nettbrett eller telefon. Det intuitive brukergrensesnittet gjør det enkelt å tilpasse dusjopplevelsen etter dine preferanser. Froster AS ser frem til å introdusere produktet til det norske markedet avslutter de i pressemeldingen.

5_artur.jpg

Bilde: Artur Burdek salgsingeniør VVS Froster AS