Roger startet sin læretid hos VVS Friden AS i 2003. FLOW Trøndelag VVS AS er resultat av fusjon mellom VVS Friden AS og Midt-Norge VVS AS i 2016, og Roger ble med videre i den nye organisasjonen. Han tok da steget fra VVS-tekniker til anleggsleder i prosjektavdelingen, og har de siste 7 årene jobbet på en lang rekke prosjekter for bedriften.

At han nå tar steget opp til prosjektleder i drift- og vedlikeholdsavdelingen er både bedriften og Roger strålende fornøyd med.

- Å få bidra inn i organisasjonen med å dra prosjektene våre i mål i rollen som prosjektleder er noe jeg synes er veldig spennende, og jeg setter stor pris på at FLOW Trøndelag VVS har tatt valget om å løfte egne ansatte fram framfor å hente noen eksternt til stillingen. Jeg tror at jeg med mine 20 års erfaring fra faget kan bidra godt inn, og det er også spennende å tiltre denne rollen i en organisasjon der det stadig er utvikling og vekst sier Roger.

Leder for drift og vedlikeholdsavdelingen Frode Helmersen er sikker på at de har fått riktig mann inn i rollen i avdelingen.
- Kompetansen Roger har fra over 20 år i bransjen, spesielt på anleggssiden er veldig forenelig med strukturen og kundemassen vi har i drift- og vedlikeholdsavdelingen. Hos oss er behovet for bred kompetanse, men og også spisskompetanse på blant annet vannbåren varme viktig, og her har Roger det vi trenger sier Helmersen.

- Roger har både den riktige bakgrunnen, men han er også dyktig på å forstå kunden og sette kunden i fokus, og han har personlige egenskaper som passer veldig godt inn i avdelingen. Vekst og utvikling av egne ansatte er en del av FLOW Trøndelag VVS sin strategi, og med det som bakteppe er dette helt i tråd med det vi ønsker som firma. Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs, og vi er veldig glade for at Roger er med oss videre på FLOW-reisen i stillingen som prosjektleder avslutter Helmersen.