Den nye Quooker-kranen passer svært godt til dype og store vasker. Front har en enkel og intuitiv betjening av kaldt og varmt vann på toppen av kranen, mens kokende vann betjenes via separat barnesikret grep(trykk-trykk-vri). I tillegg får du også avkjølt vann(vri-klikk) og avkjølt vann med kullsyre(vri-klikk-klikk).

- Front med sitt ergonomiske og minimalistiske design tror vi vil appellere til mange med sine rene linjer. Her kombinerer vi det rene, minimalistiske uttrykket med moderne design og innovative løsninger, sier Peter Bjørno, landesjef i Quooker Norge i en pressemelding.
- En liten fun fact:, er at når du kjøper Front følger det med et rødt Quooker kjøkkenhåndkle. Kjøkkenhåndkleet er perfekt å benytte når du skal pusse eller tørke over armaturet.

Front kommer i to overflater: Rustfritt stål og sort, i tillegg kan den kombineres med alle beholdere samt CUBE, hvilket betyr at du kan veksle mellom inntil fem ulike typer vann om du ønsker: kaldt, varmt, kokende og avkjølt vann, samt vann med kullsyre