- Men så er han da også svært begeistret for nyvinningen, og gleder seg stort til å presentere den på VVS-dagene 19.-21. oktober. 

Joti R er et sluk for installasjon i bunnledning, støpt såle og plate på mark, for å forenkle montering og sikre riktig høyde. Løsningen er utviklet i tett samarbeid med rørleggere, som gjør hverdagen for rørleggeren litt enklere, og ikke minst en svært tidsbesparende installasjonen. 

Den store oppdateringen sist fra tidligere Joti R, var at forskalingen ble byttet ut med en blå støpemal som skal sitte igjen i ferdig støpt gulv. En etterspurt løsning som nå altså har blitt jekket enda et hakk. 

- Den største forskjellen, er at vi har tatt bort to festeanordninger til 160-rør, og at hele støttemalen er én enhet. Det gjør den stivere, slik at når du trær på røret sitter den mye tightere. Dermed unngår man smussansamling av støp og betong. Alle forbedringen er etter tilbakemeldinger fra våre kjære rørleggere. 

Brøndum anslår at den oppgraderte versjonen rulles ut rett før årsskiftet. Men allerede nå kan du få en kikk på stand C01-12 under fagmessen. 

- Vi gleder oss stort til å se den bli tatt i bruk. Med tanke på den store begeistringen den blå støpemalen har skapt, vet vi at denne kommer til å bli tatt i mot med åpne armer. Det både forenkler hverdagen og øker lønnsomheten til rørleggeren. 

Han påpeker at produktet ellers er det samme som forgjengeren, med samme benevnelse, samme innpakning og samme NRF-nummer.