Totalt var det rett i underkant av 700 personer til stede, og i messehallen stilte hele 72 leverandører.

- Som jeg sa sist etter årsmøtet i 2021, gjelder akkurat det samme nå. Vi driver på en nøktern måte og det aller meste av overskuddet relatert til vareinnkjøp pløyes tilbake til medlemmene. I tillegg har medlemmene stor frihet, vi tvinger ikke noe på noen, men bidrar til en mer effektiv hverdag. Det gir en merverdi for det enkelte medlem, som igjen skaper stor lojalitet. Vi har funnet et konsept som fungerer godt, og som mange vil være en del av. Vi merker daglig, at vi er en attraktiv kjede i VVS-bransjen, sier Johnsen. 

Saken fortsetter under bildet:

Kai og Helge 2 -1.jpgBildetekst: Både styreleder Helge Ranheim, og daglig leder i VVS Ekperten var utrolig fornlyd med samlingen på Gardermoen sist helg. - De skryter av både medlemmer og levearndører som alle bidrar til å skape en god ramme rundt årsmøtet. - Den positiviteten vi møter og merker, gir oss stor tro på at vi har et felles prosjekt og produkt som tiltaler både proff- og privatmarkedet, sier de. 

Stor entusiasme
Årets treff på Gardermoen åpnet fredag med oktoberfest, og en litt trøtt gjeng fikk servert Admiral P omtrent til frokost som første innslag når selve årsmøtet startet kl. 10.00 lørdag. Da var stemningen satt, og daglig leder Kai Johnsen kom hoppende ut på scenen å kunne presentere nøkkeltall, status i kjeden, samt andre godbiter for medlemsbedriftene. Styreleder Helge Ranheim redegjorde også for styrets arbeid i VVS Eksperten, og hva man jobbet med av ulike saker på øverste nivå i kjeden. 

Saken fortsetter under bildet:

VVS Eksperten - årsmøte.jpg

Etter innledningen var det duket for lunsj og leverandørmesse resten av dagen frem til festmiddagen på kvelden.
- Vi må skryte og takke våre leverandører som legger ned mye tid og ressurser på våre arrangementer. Det setter kjedekontoret stor pris, og vi vet at våre medlemmer verdsetter deres deltagelse. Her får man spurt og pratet direkte med dyktige personer som sitter på uhyre viktig produktkunnskap, som gir være medlemmer en merverdi, sier Olav og Bjarne fra kjedekontoret.

Til å lede kvelden hadde kjeden engasjert Henriette Steenstrup som konferansier  Hun satte fort standarden, og hadde ikke store problemer med å få lattermusklene i gang under middagen. 

Årets priser
Prisutdelinger hører også med, og er alltid et av årsmøtets høydepunkter. Årets medlem i VVS Eksperten ble Gaustad Rør AS fra Skarnes, som ble stiftet 2006. Daglig leder Rune Gaustad, forteller til VVSforum at han er utrolig stolt på bedriftens vegne, og synes det er ekstra stas og bli valgt som årets medlem i VVS Eksperten, tatt i betraktning at det nå er over 600 medlemmer under samme tak. 

- Det er vi veldig ydmyke på, men først og fremst er jeg stolt som får lov til å lede en bedrift med dyktige ansatte som gjør en god jobb i hver dag ute hos våre kunder, sier daglig leder i rørleggerbedriften fra Sør Odal. 

I tillegg ble det delt ut fire priser til årets grossistleverandør, årets direkteleverandør, beste stand på messen, samt en positivitetspris. Følgende ble premiert:

* Årets grossistleverandør: Wavin 
* Årets direkteleverandør: Høiax 
* Beste stand på messen: Viki
ngbad
* Positivitetsprisen: Ahlsell

Bilder av vinnerne videre nedover:

Positivtetsprisen gikk til Ahlsell:


VVS Eksperten - Ahlsell.jpg

Årets direkteleverandør - Høiax AS:
Høiax - VVS Eksperten 2 (1)-1.jpg

Årets grossistleverandør - Norsk Wavin:
VVS Eksperten - Wavin.jpg

Vikingbad fikk prisen for beste stand under årsmøtet:
Vikingbad - VVS Eksperten 2 JPG-1.jpg