For å tilby et fullsortiment som kundene etterspør innen sprinkler har Heidenreich gradvis utvidet sitt sortiment innen sprinkelhoder, slanger, ventiler, sentraler, festemateriell, rillemateriell og stålrør. Det er inngått avtale med engelske Rapidrop,

Rapidrop leverer et omfattende breddesortiment, med store muligheter for spesialtilpassede produkter for det norske markedet. I tillegg kan det skreddersys sprinkelløsninger utfra kundens behov i større prosjekter. Produktene er tilpasset norske krav, og er godkjent i henhold til FM, UL, VDS og LPCB. 

Fagkompetanse
- Vi satser på solid intern kompetanse helt fra starten, og i den forbindelse har vi opprettet en ny stilling som Fagansvarlig sprinkler og brannsikkerhet, sier salgsdirektør VVS, Ole Petter Klavestad. 
- Vi har vært så heldige å få en av markedets mest kunnskapsrike fagperson på området, Runar Svorkmo, med på laget. Runar har vært mange år i Tyco, og har solid teoretisk og praktisk utdannelse innen fagområdet.

- Fra før har Heidenreich mange dyktige ansatte med kompetanse og FG kurs innen sprinkler. Disse personene er fortsatt viktige ressurser innen fagområdet, og vil nå bli fulgt opp på det faglige av Runar Svorkmo som er fagansvarlig 

- Sortimentsutviklingen har vært en viktig og omfattende jobb, og sortimentet som nå er på plass er resultat av et godt samarbeide mellom fagansvarlig Runar Svorkmo, produktsjef Trond Vevang Christiansen og KAM David L.Johannessen. Tverrfaglige team bestående av salg og produkt resulterer i et sortiment forankret i både markedets behov og leverandørers muligheter, forteller Klavestad. 

Sten Olsen som er salgssjef for Rapidrop i Scandinavia er svært fornøyd med å ha fått på plass en avtale og gleder seg til å sette i gang samarbeidet. 
- Vi besitter stor kompetanse på dette området, og opplever økende vekst i det nordiske markedet. 

Heidenreich lanserer sin nye leverandør innen sprinkelsortimentet i andre halvdel av september.