Ahlsell skriver i pressemelingen at Intec Pumper AS er et veldrevet selskap som leverer sine produkter, løsninger og tjenester til entreprenører, vei- og tunellbyggere, rørleggere, fiskeoppdrettere og offshore- og marine-kunder i offentlig og privat sektor. Foruten kontor, butikk, lager, prefabrikasjon og serviceverksted på Vinterbro utenfor Oslo, har selskapet avdelinger på Biri og i Bergen.

Unik kvalitet og fagkompetanse 
— Intec Pumper har spesialisert seg på pumpeteknikk og forskjellige pumpeløsninger, og har en helt unik kompetanse på et fagområde som Ahlsell ønsker å vokse på. Med økt befolkningsvekst og urbanisering som stiller større krav til infrastruktur, parallelt med klimaendringer som gir økt behov for transport og rensing av vann, ser vi at det er et stort potensial for gode løsninger på dette området framover. Gjennom oppkjøpet får vi 32 nye kollegaer med spesialkompetanse innen pumpeteknikk i et selskap som har en meget god posisjon i markedet og er kjent som en kvalitetsleverandør, sier Runar Hansesætre, administrerende direktør i Ahlsell.

Enda bedre tilbud til kundene
For både Intec Pumper og Ahlsell handler oppkjøpet om å skape et enda bedre tilbud til kundene. Fremover vil Intec Pumper sine kunder få tilgang til Ahlsells brede produktsortiment og suverene logistikktilbud, mens Ahlsells kunder i enda større grad vil oppleve at de får «alt på ett sted».

— Helt siden oppstarten har vi satt leveringspresisjon, pålitelighet og kvalitetsprodukter i høysetet. Ahlsell er kjent for å være gode på disse punktene selv, så da de kom på banen visste vi at dette oppkjøpet kom til å bli et løft for alle kundene våre, sier Ole Andre Hellem som er daglig leder og eier i Intec Pumper.

— Intec Pumper sin suksess er tuftet på produkter og løsninger proffkundene stoler på samt kompetente og serviceinnstilte medarbeidere. Alt dette blir med videre, og sammen skal vi nå sikre et enda bedre tilbud til fagfolk i bransjen. Vi forventer at oppkjøpet vil tilføre begge parter nye muskler fra første dag, tilføyer divisjonsdirektør Therese Bjelde