I februar skrev Assemblin ventilasjon også kontrakt for levering av ventilasjon i prosjektet.

Bekkestua have ligger i Kleivveien i Bærum kommune og består av 230 leiligheter med fem hybler fordelt på 11 blokker. Prosjektet omfatter også 209 parkeringsplasser og fem næringslokaler - totalt nærmere 34.000 kvadratmeter. 

VVS-oppdraget omfatter 330 bad. I tillegg til leiligheter med fellesarealer, omfatter ventilasjonsoppdraget også tekniske rom for tre næringsarealer.

- Dette er en stor jobb for oss, både omsetningsmessig og med tanke på sysselsetting de nærmeste par årene. Vi er derfor svært takknemlige for å ha fått tillit og ansvar for dette oppdraget. Vi ser frem til et godt samarbeid i gjennomføringen av prosjektet og gleder oss til å levere et flott prosjekt, sier regionssjef Leif Stensrud i Assemblin prosjekt rør i en pressemelding.

Boligprosjektet ligger sentralt på Bekkestua med umiddelbar nærhet til handel og T-bane. Det har fastsatte miljømål og skal blant annet sertifiseres etter BREEAM-Nor. Leilighetene vil holde høy standard. Byggherre er Kleivveien Utbygging AS, eid av Profier AS (50 prosent) og AF Gruppen ASA (50 prosent). 

Assemblin er allerede i gang med prosjektering av både rør- og ventilasjonsanlegg. Arbeidet med bunnledning starter i sommer. Produksjon på plassen er planlagt startet i løpet av høsten. Prosjektet skal etter planen være ferdig første kvartal i 2025.
 

FAKTA
Prosjekt: Bekkestua have, Bærum
Oppdragsgiver: Consto Øst AS
Leverandør: Assemblin prosjekt vest / Assemblin ventilasjon
Kontrakt: Prosjektering og totalentreprise, innvendige rør og ventilasjon
Byggestart: Høsten 2022
Overlevering: Første kvartal 2025