-Her på Driftskonferansen møter vi en gruppe som vi ikke jobber for mye med til daglig. Men som allikevel er viktig for oss, fordi vi har interessante produkter for nettopp drifts- og vedlikeholdsbransjen, sier Morten Øren hos Roth til VVSforum.
 
Faggruppen Roth ellers henvender seg til er først og fremst rørleggere.
 
-Ved å være med her så skaper vi nye relasjoner, får nye muligheter i markedet. Og det viser seg hver gang at deltakerne er interessert og stiller mange spørsmål. Det er tydelig at de er med i disse to dagene for å finne noe de kan ha nytte av i sin bransje, sier Øren.
 
Han viser frem et par produkter, nemlig Compact System for legging av plastrør for gulvvarme. Dette er ferdig plater i isolasjonsmateriale og aluminium med spor for 14 og 24 mm tykke. Ifølge Øren er legging av platene og deretter rørene en enkel og rask jobb.
 
-Dette er et produkt som ikke minst er godt tilpasset rehabilitering av eldre bygninger hvor det skal legges gulvvarme, påpeker han.
 
Det andre produktet er Clima Comfort, spesielt utviklet for gulvvarme på bad. Materialet er plast og under er det kraftig lim som fester seg til betong. Platene er fleksible og kan derfor følge hellinger på badegulvet.

-Her er det fritt frem for å legge plastrørene som det passer, å tilpasse rørene på et hvilket som helst våtromsgulv.
 
-Til slutt fylles det på flytende sparkel, sier Øren.
 
Roth har markedsført disse produktene 4 – 5 år, og innrømmer at det tar tid å få nye produkter ut på markedet. Men han er nå godt fornøyd med at rørleggere etter hvert har oppdaget dette. Og nå er målet å gjøre Compact System og Clima Comfort kjent blant driftspersonell som ser at bygninger har behov for oppgradering.