Det var høy kjendisfaktor på scenen, både når det gjaldt underholdning og utdeling av velfortjente priser til årets Comfortør, beste messestand og årets leverandør. Juryformann, den glamorøse stilisten Jan Thomas kom med hele sitt hoff og hadde en interessant rundtur på leverandørstandene før EMS Teknikk AS sin stand ble plukket ut som ”best in show.

Årets Comfort-butikk ble ingen ringere enn Larvik Rørhandel AS. Den beste leverandøren ble Linn Bad AS mens EMS Teknikk AS stakk av med prisen for beste stand.

Underholdningsverdien i Jan Thomas var i seg selv meget høy, men det var flere som skapte jubelstemning i salen. Truls Svendsen, komiker og sist kjent fra E6-serien på NRK fikk jubelen i taket med sine innslag, og MGP-sangfuglen Tone Damli Aaberge imponerte på alle måter.

I tillegg til faglig oppdatering på høyt nivå ble det også tid til alvorsord om Comforts videre satsing og stadige utvikling. Nye nettsider og omprofilering er på gang – om ikke lenge bytter slagordet ”Rørlegger med hjerte for faget” ut med ”Snakk med Comfort”, avslørte en feststemt administrerende direktør Knut Strand Jacobsen. Han la til at nå kommer det snart mange og lønnsomme nyheter fra den betydningsfulle kjeden.