Roger Aksnes, forretningsområdeansvarlig i Instalco Norge.

Instalco kjøper Total VVS i Oslo

Instalco ekspanderer i Oslo og kjøper Total VVS AS i Oslo og vokser ytterligere innenfor VVS-området i Norge. Selskapet hadde forrige regnskapsår en omsetning på ca 114 millioner.

0

Total VVS er en helhetsleverandør innen varme og sanitær og tilbyr tjenester innenfor nybygg, renovasjon og service. Selskapet ble grunnlagt i 2007 og har 22 ansatte.
– Det er gledelig at vi for alvor kan øke takten på å bygge vår plattform i Norge. Det er en av de strategiske prioriteringene våre fremover, sier Robin Boheman, vd Instalco.

– Vi er veldig glade for å få Total VVS inn i Instalco da det er et meget veldrevet og lønnsomt selskap som passer meget bra sammen med de øvrige Instalcoselskapene i Norge, sier Roger Aksnes, forretningsområdesjef Instalco Norge.

Total VVS driver sin virksomhet først og fremst i Osloområdet der de i hovedsak arbeider med større prosjekter for kunder innen offentlig og privat sektor.
– Å bli en del av Instalco er en viktig del i å ta neste steg i vår utvikling som selskap. I Instalco kan vi samarbeide og dele prosjekter og kunder på en spennende måte, sier Sverre Arntsen, daglig leder i Total VVS.

Oppkjøpet er betinget godkjent av konkurransetilsynet. Instalco kjøper 100% av aksjene i Total VVS AS med forventet overtakelse i slutten av oktober.